تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 509
بازدید هفته : 764
بازدید ماه : 3794
بازدید کل : 169130
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
حرکت 1.4درصد کودکان خراسان رضوی در امتداد تاریکی/ 963 کودک آمبلیوپ از نابینایی نجات یافتند
كارشناس پيشگيري از معلوليت هاي اداره كل بهزيستي خراسان رضوي با تاکید بر اینکه تنبلي چشم شايع ترين علت نابينايي يك چشمي در افراد زير 20 سال است اظهار کرد: طبق آمار شيوع بيماري تنبلي چشم در این استان 1.4 درصد گزارش شده است که در صورت عدم شناسایی و پیشگیری به موقع کودکان را در معرض خطر نابینایی قرار می دهد.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرگزاری مهر،نرگس ژيان عابد اظهار داشت: چشم يكي از بزرگترين نعمت هايي است كه خداوند به انسان بخشيده است و تحقيقات نشان مي دهد تنبلي چشم يكي از علل نابينايي خفيف تا شديد است.
وي عنوان كرد: تنبلي چشم شايع ترين علت نابينايي يك چشمي در افراد زير 20 سال و دومين علت كاهش بينايي در كودكان بوده كه نشان دهنده اهميت پيشگيري از تنبلي چشم است.
تنبلي چشم يك كاهش ديد يك طرفه و گاهي دو طرفه است
ژيان عابد اظهار كرد: تنبلي چشم يك كاهش ديد يك طرفه و گاهي دو طرفه است كه حتي با اصلاح عيب انكساري و رفع مشكلات ساختماني چشم برطرف نشده و ادامه مي يابد.
وي ابراز كرد: چشمان بعضي از كودكان با آن كه سالم و طبيعي به نظر مي رسند اما از سلامتي و ديد كافي برخوردار نيستند.
ژيان عابد افزود: رشد و تكامل مركز بينايي در مغز از دوران جنيني تا حدود 10 سالگي ادامه دارد اما حداكثر رشد آن تا سه سالگي است.
وي عنوان كرد: نتيجه تكامل دستگاه بينايي در اين دوران ديد واضح و كامل است كه در اين مدت به خصوص در سه سال اول زندگي هر عاملي كه باعث اشكال ديد در يك يا هر دو چشم كودك شود رشد و تكامل دستگاه بينايي را متوقف مي سازد.
شيوع بيماري تنبلي چشم در خراسان رضوي 1.4 درصد است
كارشناس پيشگيري از معلوليت هاي اداره كل بهزيستي خراسان رضوي افزود: شيوع بيماري تنبلي چشم در جهان بين دو تا پنج درصد و در ايران و همچنين در خراسان رضوي 1.4 درصد است.
وي عنوان كرد: تنبلي چشم با تشخيص به موقع قابل درمان است و در صورتي كه به موقع تشخيص و درمان نشود فرد از يك چشم يا هردو كم بينا يا نابينا خواهد شد.
ژيان عابد تصريج كرد: در حال حاضر معاينات پيشگيري از تنبلي چشم در سطح استان خراسان رضوي توسط پايگاه هاي سنجش بينايي در تمام طول سال قابل انجام است.
كارشناس پيشگيري از معلوليت هاي اداره كل بهزيستي خراسان رضوي تاكيد كرد: معاينات با چارت E و دستگاه پلاس اپتيكس انجام مي شود.
معاينه تنبلي چشم در 68 هزار كودك خراساني
ژيان عابد عنوان كرد: بر اساس آمار در شش ماهه نخست سال 92در خراسان رضوي تعداد 68 هزار كودك يك تا شش ساله مورد معاينه تنبلي چشم قرار گرفته اند.
وي افزود: اميد است اين آمار تا پايان سال به 200 هزار نفر برسد.
تشخيص 963 كودك آمبليوپ در سال 91
ژيان عابد اظهار كرد: در سال 91در خراسان رضوي از 178 هزار كودك معاينه شده براي تنبلي چشم 963 مورد كودك آمبليوپ يا تنبلي چشم تشخيص داده شده كه اقدامات درماني لازم براي آنها انجام شده است.
وي ابراز كرد: معاينات در سه سطح انجام مي شود كه سطح اول توسط فرد غربالگر انجام و كودكاني كه نياز به معاينات تخصصي تر دارند به سطح دوم يعني بينايي سنج ها و سطح سوم كه چشم پزشكان هستند ارجاع مي شوند.
كارشناس پيشگيري از معلوليت هاي اداره كل بهزيستي خراسان رضوي تصريح كرد: پيگيري روند معاينات تنبلي چشم در كودكاني كه به سطح دوم يا سوم ارجاع مي شوند توسط بهزيستي انجام مي شود.
وي عنوان كرد: درصد پيگيري در 963مورد كودك تشخيص داده شده براي تنبلي چشم در سال 91 حدود 87 درصد بوده است.
نظرات شما عزیزان: